Träningsvärk...

Provade Monté på Jägersro igår, torsdag och jäklar vad jobigt det var. Har träningsveärk delux idag. Men det var det värt. Hästen jag hade, Pyret, var jättesnäll. Önskade att jag fick ridit ltie till men samtidigt har jag jätteont i benen och om jag ridit mer hade jag väl inte kunnat gå idag. Men det kan jag som tur är.
Idag händer det också massa spännande saker. Har inte bestämt om jag ska lägga ut det här eller på Facebook än eller jag ska vänta. Vi får helt enkelt se när dagen är slut 
Nu sitter jag i alla fall på jobb. Det är kort dag idag efterom det är Halloween. Det är väldigt skönt att kunna ha sånna här veckor också. Där man kan få ta det lite lugnare och dra ner tempot lite. Nästa vecka är även den lite förkortad. Skönt. Det har varit lite mycket på sistone. T.ex. denna veckan har än så länge bestått av två badmintonträningar, en korpentävling, två hästar ridna och det är bara fredag. Idag ska två hästar tas hand om. Imorgon har jag en, kanske två hästar och på söndag en. Samt en massa annat som måste fixas.
Ska försöka bli lite duktigare på att blogga och ta bilder m.m. Som ni kan se kan ni ju redan se mina Instagrambilder på min blogg så det känns onödigt att lägga upp dem igen men ska försöka att lägga upp andra bilder här än de jag lägger ut på Instagram.
Vi hörs!