Träningsvärk...

Provade Monté på Jägersro igår, torsdag och jäklar vad jobigt det var. Har träningsveärk delux idag. Men det var det värt. Hästen jag hade, Pyret, var jättesnäll. Önskade att jag fick ridit ltie till men samtidigt har jag jätteont i benen och om jag ridit mer hade jag väl inte kunnat gå idag. Men det kan jag som tur är.
Idag händer det också massa spännande saker. Har inte bestämt om jag ska lägga ut det här eller på Facebook än eller jag ska vänta. Vi får helt enkelt se när dagen är slut 
Nu sitter jag i alla fall på jobb. Det är kort dag idag efterom det är Halloween. Det är väldigt skönt att kunna ha sånna här veckor också. Där man kan få ta det lite lugnare och dra ner tempot lite. Nästa vecka är även den lite förkortad. Skönt. Det har varit lite mycket på sistone. T.ex. denna veckan har än så länge bestått av två badmintonträningar, en korpentävling, två hästar ridna och det är bara fredag. Idag ska två hästar tas hand om. Imorgon har jag en, kanske två hästar och på söndag en. Samt en massa annat som måste fixas.
Ska försöka bli lite duktigare på att blogga och ta bilder m.m. Som ni kan se kan ni ju redan se mina Instagrambilder på min blogg så det känns onödigt att lägga upp dem igen men ska försöka att lägga upp andra bilder här än de jag lägger ut på Instagram.
Vi hörs!

Jag vet... jag har inte skrivit på LÄNGEE

Jag vet att jag inte skrivit på länge. Har inte haft något att skriva. Alltig har flutit på så himla bra med jobb, hästar och träning så jag har inte tänkt på bloggen.
 
Nu sitter jag i alla fall på jobb. Tittar ut genom fönstret och det ösregnar :( Inte roligt. Tur det är några timmar till man ska gå hem så att man inte behöver gå ut i detta vädret. Har lite småsaker att fixa här :) När jag kommer hem blir det stallet och så ser dagarna i resten av denna veckan ut :)
 
Jag ska lägga in några bilder också i ett separat inlägg från telefonen. Ni har ju min intagram högst upp på sidan så där kan ni se vad jag hittar på. Följ mig gärna :) Snart uppe i 100 följare och är jättenöjd.
 
Om tre veckor händer det väldigt spännande saker. Kan knappt bärja mig men är ändå sjukt nervös. Ni lär får reda på vad det gäller sen. Har även tagit lite semester i slutet på månaden. Ska bli skönt med en långhelg såhär på hösten mellan sommar-semester och jul-semestern.
Just nu längrat jag faktiskt lite till jul. Det ska bli så mysigt. Detta året kan jag verkligen vara stolt över. Har gjort så mycket :)
 
Nä, jag har inte något mer att skriva. Får se om jag lägger ut lite mer bilder.