Då var det måndag igen...

Måndag igen. Det bara rullar på av sig själv. Jag förstår inte var tiden tar vägen. Både bra och dåligt. Det blir ju fredag fort men det blir också måndag väldigt fort. I alla fall är denna veckan fullproppad. Lite väl mycket kanske. Men jag försöker hålla mig aktiv och träna mycket. De seanste två veckorna har jag tränat 4 gånger i veckan om man inte räknar med hästarna. Och denna veckan är det redan inplanerat 3 träningar men hoppas på att göra fyra pass. Lägger man till hästarna denna veckan också så ska fyra hästar motioneras. Idag blir det stallet direkt efter jobb för att ta hand om hästar, sen hem, äta och senare i kväll badminton. Äh, vila kan jag göra i helgen :)
 
Jag ska försöka bli bättre på att lägga in bilder. Tänkte kanske även börja göra små videoklipp där man kan följa mig under dagarna. Blir så sugen när jag ser andra Youtuber. Inte för att jag kommer bli en stor Youtuber men tänkte att ni kan väl ändå få följa med lite.
Nä, fortsätta med arbetet kanske :)
Vi får höras någon annan gång. Ha det bäst!

Mycket ridning

Hej på er,
Sen jag senaste bloggade har jag fått mycket fin ridning både på Flintan(översta bilden) och Gunter(understa bilden) som jag håller på att rida in. Nu kan jag skritta och trava själv :) Ursäkta dem dåliga bilderna :(
Ja, det har varit jul och Nyår som för alla andra. Nyår spenderades i Sjöbo hos vänner. Nog bästa nyår på länge. Jag glad för att jag åkte dit. Lungt och skönt och god mat.
Nu är man på jobb igen. Inte det roligaste precis men det betyder pengar som jag kan använda i lägenheten :) Har inte så mycket att göra idag så det är lungt. Men ska försöka göra det som behövs så fort som möjligt så behöver inte det hänga över mig hängre. Sen kommer väl jobb rulla på som vanligt.
Fram till i början på mars då det blir semester :) Yeay, efterlängtat.
Helt plötsligt fick vi snö igen.
Jag ska försöka att göra ett tappert försök att i alla fall blogga en gång om dagen. Behöver ett forum att skriva om mig på. Men ni kan ju ändå följa mig på Instagram som ni ser här ovan.
Vi ses och hörs!