Disney on Ice, hästar, Thailand

Jag har ju inte visat bilder från när jag var på Disney on Ice med Catrin och hennes underbara unge :) <3 Faktiskt lätt värt pengarna även om man är lite äldre, eller mycket äldre kanske :p
Denna veckan blir det mycket ridning. Har Evita två dagar och Flintan två dagar samt att vi ska sätta igång med Gunter igen som vi har haft uppehåll med.
Jag har dock haft mycekt tvivel med Evita och Flintan. Jag vet inte vad jag vill göra och ridningen känns inte bra. Ska försöka hitta en tränare att träna för då jag känner att jag inte kommer någonstans och jag vill så mycket mer än bara motionsrida hästar åt folk. Jag skulle vilja tävla. O av sett om det är dressyr elelr hopp.
Vi hade även årsmöte för Ridtravarföreningen, distrikt skåne och när alla sitter och pratar om sina travare så blir jag sugen att börja rida travare igen. Känns som att ridtravar-ägare/ryttare är lättare att prata med och att dem inte är lika nojiga med sina hästar. Men det är såklart olika. det finns säkert nojiga ridtravar-ägare också :) Så jag vet inte hur jag ska göra. Får ge det lite mer tid att tänka på det.
Snart ska jag även åka till Thailand. Hoppas på att det ska bli den bäst resan någonsin.
Yey ett långt inlägg.
Vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: